Cég bemutatkozása

Üdvözöljük a Böröndi Bau Kft. weboldalán!

Cégünk fő tevékenysége műanyag nyílászárók tervezése, gyártása és beépítése, az ön igényei szerint. Új ablak vásárlása esetén, mivel hosszú távú beruházásról van szó, mindenképp át kell gondolni annak anyagát. Karbantartás szempontjából csak a fa nyílászárók igényelnek évek múlva felület felújítást, viszont vetemedésre ezek sem hajlamosak.

Az alumíniumból készültek nagyon időtállóak, viszont sokba kerülnek, így ideális és megfizethető megoldásnak mondhatók a műanyag nyílászárók, amelyek időtállóak, vetemedés mentesek, felületkezelést sem igényelnek, és akár többféle színben is megrendelhetők. Nem véletlen, hogy a cserék 70%-ánál műanyag ablakok kerülnek beépítésre. A műanyag nyílászárók terén azonban fontos figyelni a légkamrák számára is. A kamrák számával nő a hő- és hangszigetelési tulajdonságuk, és egyben a keret és a tok statikája is jelentősen javul.

Ahogy mi dolgozunk

Helyszíni felméréssel, szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére műanyag ablakok, ajtók tekintetében.

Területi képviselőnk díjmentesen felméri az ön igényeit! Ingyenesen házhoz szállítjuk a megrendelt terméket! Szakembereink gyorsan, pontosan, és esztétikusan beépítik a nyílászáróit! Önnek pedig nincsen más dolga, minthogy élvezze, hogy télen meleg, nyáron pedig hűvös van a lakásában!

Az általunk forgalmazott WINDOOR ajtók és ablakok megfelelnek az ön legmagasabb esztétikai, biztonsági és kényelmi feltételeinek is. Mindezek mellett természetesen figyelembe vesszük az ön egyedi igényeit is. A nyílászárók tömítése szél- és vízállósági teszteken bizonyított. A WINDOOR rendszer profiljai legalább 5 belső kamrát tartalmaznak a nagyon magas hő- és hangszigetelési minőség érdekében.Az üvegek széles választéka áll rendelkezésünkre, és különböző biztonsági üvegek is gyorsan, könnyedén beépíthetőek. Minden általunk gyártott, és beépített nyílászáróra 7 év garanciát vállalunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!